Betala med presentkort på akademibokhandeln.se

Uppdaterad

Ett presentkort – digitalt via e-post eller SMS, eller fysiskt – kan användas för att betala köp i vår e-handel i 2 år från inköpsdatum.

Registrering av presentkort som betalning för en beställning, görs i kassan, efter att du har gått vidare från varukorgen, men före ”Betalning”.

Gör så här:

• Klicka på "Lägg till presentkort".

• Skriv sedan in den 16-siffriga koden – eller mobilnummer vid SMS-presentkort – samt den 5-siffriga pinkoden i rutan som kommer upp och klicka på ”Använd presentkort”.
    Klicka på "Använd presentkort" för att komma tillbaka till kassan.

• Du kan använda flera presentkort vid samma köp. När du har registrerat den första koden, klicka på ”Använd presentkort”, sedan återigen ” Lägg till presentkort”, ”Använd presentkort” osv
  • Presentkortsbetalning går att kombinera med andra betalmetoder.
  • Om köpet understiger summan på presentkortet ligger resterande belopp kvar på presentkortet giltighetstiden ut.
  • Om köpet överstiger summan på presentkortet, dras hela presentkortsbeloppet. Du kan alltså inte välja att dra endast en del av summan i dessa fall.
  • Saldo på ett presentkort går att få fram via vår hemsida.