Giltighetstid & belopp presentkort

Uppdaterad

Giltighetstiden för Akademibokhandelns presentkort i alla format är 2 år från inköpsdatum. De finns i valfritt belopp från 50kr upp till 5 000kr.

Presentkorten finns att köpa i butik eller i digital form på vår hemsida.
I digital form kan man välja mellan e-post och SMS.
Till beställning av digitala presentkort.

Saldo presentkort
Presentkortets saldo går att söka fram på vår hemsida.

Gör så här:

• Skrolla ner på sidan tills du kommer till ”Se saldo på befintligt presentkort”.
  • Skriv in det 16-siffriga presentkortsnumret eller – om du har fått ett presentkort via SMS – mobilnummer.
  • Klicka i rutan ”Jag är inte en robot” och därefter ”Hämta saldo”:

• Du ser nu både saldo samt giltighetstid för ditt presentkort:

Är det något du tycker inte stämmer? Kontakta kundservice via kontaktformulär nedan.
För snabbare hantering ange så tydliga och många uppgifter som möjligt.