Köpa digitalt presentkort

Uppdaterad

Köpa presentkort på Akademibokhandeln.se

För att köpa ett digitalt presentkort på vår hemsida klickar du in dig via ”Presentkort” längst ned på sidan eller går direkt till sidan .

När du är inne på sidan väljer du:

• E-post eller SMS.
  • Antal
    Det går att skicka flera presentkort till samma mottagare på detta sätt.
    Vill du skicka presentkort till flera olika mottagare blir det separata köp, ett per mottagare.
  • Belopp.
  • Tid för utskick om du vill lägga det framåt i tiden.
  • Mottagarens e-post eller mobilnummer.
  • Din e-postadress.
  • Personlig hälsning om du vill ha med det.
  • Klicka dig därefter vidare via ”Till betalning”.

• Vid köp av presentkort hanteras betalningen av Klarna.
    När du är i kassan framgår under ”Betalningssätt” vilka betalsätt som är aktuella för dig. Det är Klarna som väljer vilka som visas för dig.
    Läs mer om betalningssätt på Klarnas hemsida, eller kontakta Klarnas kundservice.
  • Slutför köp
  • När köpet är genomfört får du följande besked:

• Kvittens skickas till den e-postadress du har angivit som köpare:

• För att få ett kvitto på själva betalningen loggar du in i din Klarna-app eller på "Mina sidor" på Klarnas hemsida. Behöver du hjälp kontakta Klarnas kundservice.

Har presentkortet inte kommit fram eller har det blivit något fel i mottagaradressen?

Gör så här:

• Kontakta vår kundservice genom att använda vårt kontaktformulär nedan.
  • Fyll i så mycket uppgifter som möjligt för snabbare hantering.
  • Beskriv vad ditt ärende gäller.

Tillbaka till Akademibokhandeln

Guide taggad med: Kvitto på presentkortsköp