Övrigt sortiment i e-handeln

Uppdaterad

I juni 2021 lanserade vi äntligen försäljningen av "Övrigt sortiment" på akademibokhandeln.se.

Från början med ett fåtal varor, därefter en successiv ökning av antal och urval.
Vår målsättning är att kunna erbjuda hela vårt övriga sortiment i e-handeln under 2021.

Om den vara du söker ännu inte finns tillgänglig att köpa på akademibokhandeln.se går det bra att reservera den i butik.
För att reservera i butik klickar du in dig på varans artikelsida och väljer butik.

Läs gärna mer om hur du gör för att reservera en vara.