Sök vara i butik

Uppdaterad

Du kan söka fram i vilken butik en vara ska finnas tillgänglig.

För att kontrollera om varan finns i butik gör så här:

• Börja med att söka efter varan i sökrutan.
  • Du kan söka på titel, ord i titel, författare, benämning, artikelnummer.

• Klicka dig sedan vidare till in på artikelsidan.
  • Välj vilken butik du vill besöka.
  • Du kan byta butik, eller titta i hela rullistan som kommer upp för att se tillgänglighet i alla butiker.

• Grönt ljus = varan finns i lager (se vidare nedan).
  • Gult ljus = fåtal kvar i lager.
  • Rött ljus = slut i butiken.

Reservera via mejl eller telefon

Tänk på att om en vara får grönt ljus och du ändå vill vara helt säker på att få tag på den, dubbelkontrollera med butik så att den verkligen finns inne just för stunden. Ring eller mejla och be dem att ställa undan.

Kontaktuppgifter till alla butiker.

Det enklaste sättet är att reservera via sajt:

Reservera via sajt

För att reservera en vara i vald butik digitalt, klicka på "Reservera och hämta i butik".

Om du reserverar boken är din reservation giltig från det att du har fått en bekräftelse via e-post eller SMS.

Du kan hämta varan till och med nästkommande dags stängning enligt butikens öppettider..

Läs mer om att reservera vara i butik.