Spåra paket

Uppdaterad

Om du beställde i inloggat läge kan du följa din beställning på Mina sidor

När ditt paket skickas från oss får du ett meddelande som innehåller spårningslänk.

Med hjälp av paketets försändelse-id kan du även spåra paketet direkt hos transportören:

• Postnord
    OBS! Om böckerna skickas med Postnord är de enbart spårbara från att de lämnat vårt lager och fram tills att de anländer vid Postnords sorteringsterminal. Tyvärr erbjuder inte Postnord spårbarhet hela vägen fram till brevlådan.
  • Schenker