När nya böcker tillkommer i Låna & Läs (oktober till april) meddelar vi dig via e-post.

Om du är medlem och Låna & Läskund men inte får någon kommunikation från Akademibokhandeln, kan det bero på att du inte har lagt in din e-post eller mobilnummer, eller så har du inte tackat ja till kommunikation.

Gör så här för att kontrollera och/eller ändra:

1. Logga in på "Mina sidor"

2. Klicka dig vidare via "Min profil" eller "Redigera profil".

3. Längst ned på den sida du kommer till finns rubriken "Kontakta mig med inspiration och erbjudanden". Här ser du vilka kommunikationsvägar som finns att välja på och du kan ändra, ta bort eller lägga till. Du kan också välja den butik du helst vill ha evenemangstips och inspiration från.

4. Klicka sedan på "Spara".

5. Nu får du erbjudanden på valt sätt (observera att vi oftare skickar ut e-post än SMS).