För att komma igång med ditt Bokus Play-abonnemang går du in på Bokus och klickar på fliken Bokus Play. Du kan också klicka in dig direkt.

Som ny kund är dina första 30 dagar kostnadsfria. Detta erbjudande kan bara användas en gång per användarkonto. För att aktivera Bokus Play, klickar du på "Prova fritt i 30 dagar". Du slussas sedan vidare till en sida där du kan välja vilket abonnemang du vill prova.

Bas kostar 79 kr i månaden och är till för dig som inte läser eller lyssnar så mycket på böcker. Med Bas får du tillgång till en bok i månaden.

Premium kostar 149 kr i månaden. Med Premium får du tillgång till samtliga böcker i applikationen och kan lyssna och läsa obegränsat.

Familj kostar 229 kr i månaden. Med Familj får du tillgång till samtliga böcker i applikationen och ni kan vara 3 samtidiga användare.

Läs gärna mer om de olika abonnemangen

När du har valt abonnemang kommer du att få starta ett användarkonto hos Bokus. Du anger din e-postadress, skapar ett lösenord och anger ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer säkerställer du att ditt abonnemang är personligt och enbart används av dig.

Har du ett befintligt konto på Bokus kan du logga in på det. Här kan du även ange kampanjkod om du har fått ett separat erbjudande.

När du väl har skapat ett konto eller valt att logga in på ett befintligt konto, kommer du till en sida där du ska aktivera ett betalkort. Du behöver aktivera ett betalkort även om du har en provperiod på 30 dagar. Detta för att vi automatiskt ska kunna börja debitera abonnemanget efter det att provperioden har passerat. De betalkort vi accepterar är Visa, MasterCard / EuroCard och American Express.

Vill du inte fortsätta med ditt abonnemang efter provperioden behöver du aktivt avsluta det via "Mina sidor" eller kontakta kundservice.

Jag har redan ett användarkonto på Bokus - kan jag använda det?

Om du redan har ett privat användarkonto på Bokus kan du självklart använda det! Du loggar enkelt in på ditt användarkonto via "Mina sidor". På "Mina sidor" kan du även byta lösenord.

Läs mer om Akademibokhandeln och Bokus Play