Vi och våra samarbetspartner använder cookies och liknande tekniker för att ge dig en bra och säker upplevelse av vår webbplats. Cookies tillämpas också för att förstå hur webbplatsen används och för relevant marknadsföring. Vår cookielösning är säker och GDPR-kompatibel.

När du besöker oss online kan du välja mellan att acceptera alla cookies, eller välja vilka cookies du samtycker till.

• För att samtycka till samtliga cookies klicka på "Acceptera alla cookies" i rutan som dyker upp.
  • För att göra ett val klicka på "Cookie-inställningar".
    Ny ruta med beskrivningar och möjliga inställningar kommer upp.
  • Valda inställningar sparas en viss tid.
  • För att när som helst ändra tidigare inställningar klicka på "Cookie-inställningar" längst ned på sidan.

Vi har fyra olika typer av cookies:

Nödvändiga cookies
Nödvändiga cookies behövs för att webbplatsen ska fungera och går inte att stänga av. De placeras vanligtvis bara ut som svar på en åtgärd från dig, t ex när du lägger en vara i varukorgen.
Du kan inte välja bort nödvändiga cookies, men du kan ställa in din webbläsare på att blockera dem eller varna dig om dem. Det kan dock göra att vissa delar av webbplatsen inte fungerar. Dessa cookies lagrar inte någon personligt identifierbar information.
Nödvändiga cookies är alltid aktiva och behöver inte något samtycke från dig som användare.
Nödvändiga cookies lagrar inga personuppgifter om dig.

Prestandacookies
Prestandacookies tillåter oss att räkna besök och trafikkällor så att vi kan mäta och förbättra prestandan på vår webbplats. De hjälper oss att veta vilka sidor som är mest och minst populära och se hur besökare förflyttar sig på webbplatsen.
Du har som besökare möjlighet att välja bort prestandacookies.
Den information som samlas in via prestandacookies är aggregerad och anonym.

Funktionella cookies
Funktionella cookies gör det möjligt för webbplatsen att tillhandahålla förbättrad funktionalitet och personlig anpassning. De kan fastställas av oss eller av tredjepartsleverantörer vars tjänster vi har lagt till på våra sidor. Om du inte tillåter dessa cookies kanske vissa eller alla av dessa tjänster inte fungerar som de ska.
Du har som besökare möjlighet att välja bort funktionella cookies.

Marknadsföringscookies
Marknadsföringscookies kan ställas in av våra annonseringspartners för att skapa en profil av dina intressen och visa relevanta annonser på andra webbplatser.
Du har som besökare möjlighet att välja bort marknadsföringscookies, vilket gör att du kommer att uppleva färre riktade annonser.
Marknadsföringscookies lagrar inte direkt personlig information, men kan identifiera din webbläsare och internetenhet.

Klarna Checkout
Vi använder oss av Klarna Checkout i vår kassa. Eftersom Klarna Checkout länkas in så kan vi inte påverka eller kontrollera dess innehåll. Läs Klarnas cookiepolicy.