Skapa konto online och aktivera "Mina sidor"

Om du har blivit medlem i butik och vill kunna ta del av medlemsfördelar även i vår e-handel, behöver du skapa ett onlinekonto och aktivera "Mina sidor".

Gör så här:

• Gå  in på "Mina sidor" som du finner högst upp i menyraden på vår hemsida.
  • Klicka på "Skapa konto" och följ instruktionerna vidare.

Nu kan du handla i inloggat läge och ta del av alla medlemsförmåner även online!
Läs mer om medlemsförmåner.

Påminnelse om att aktivera/skapa konto

Om du har fått en påminnelse om att aktivera/skapa ditt konto men har tappat länken, är det inga problem. Följ bara instruktionerna ovan.