Skapa konto online och aktivera "Mina sidor"

Om du har blivit medlem i butik och vill kunna ta del av medlemsfördelar även i vår e-handel, behöver du skapa ett onlinekonto och aktivera "Mina sidor".

Gör så här:

1. Gå  in på "Mina sidor" som du hittar högst upp till höger i menyraden på vår hemsida

2. Klicka på "Skapa konto" och följ instruktionerna på den sida du kommer till

3. Du kan också klicka in dig direkt på sidan via denna länk

4. Ange personnummer och klicka på "Hämta personuppgifter"

5. Därefter väljer du lösenord och berättar hur du vill få erbjudanden och information från oss

6. Klart!

Nu kan du handla i inloggat läge och ta del av alla medlemsförmåner även online!
Läs mer om medlemsförmåner.

Påminnelse om att aktivera/skapa konto

Om du har fått en påminnelse om att aktivera/skapa ditt konto men har tappat länken, är det inga problem. Följ bara instruktionerna ovan.