• Du kan reservera varor i butik via akademibokhandeln.se.

• Du får normalt besked inom 2 timmar (gäller under butikens öppettid).

• Varan/varorna läggs undan till och med stängning dagen efter.

• Hämtas den inte ut inom den tiden så kommer den att läggas ut till försäljning igen.

• Du är inte bunden att hämta ut din reservation och det kostar inget extra att göra en.

• Du behöver inte hämta ut varan själv utan kan be någon annan att göra det åt dig.

Gör så här:

1. Hitta den vara du vill reservera.

2. Klicka in dig på varans artikelsida.

3. Om du har förvald butik sedan tidigare kan du låta det valet ligga kvar eller byta. Om du vill byta eller välja butik för första gången, skrolla i listan eller sök direkt i sökfältet. I listan får du även besked om varan går att reservera (grönt ljus).

4. Klicka på "Reservera & hämta i butik".

5. Om du är nöjd med din reservation klicka på "Reservera nu".

6. Om du vill välja till fler böcker eller andra varor klicka på "Lägg till fler varor". Du kan hoppa fram och tillbaka och lägga till varor, innan du går vidare med din reservation. Om du har en pågående reservation kan du alltid se uppe till vänster hur många varor du har i den.

7. När du är nöjd med din reservation, fyller du i dina kontaktuppgifter. E-post ligger som förvalt men du kan även välja att få meddelande via SMS. Har du valt att bli meddelad via e-post får du ett mejl från Akademibokhandelns noreply-adress när reservationen har gått igenom.

Observera att vi under vissa perioder med extremt högt tryck i butik - till exempel jul eller bokrea -tillfälligt kan ta bort funktionen att reservera online. Detta för att vi ska kunna fokusera på att ta hand om er som besöker butiken på ett så bra sätt som möjligt.