"Övrigt sortiment" är allt det vi säljer både i butik och online och som inte är böcker. Det är allt från rent kontorsmaterial till pyssel och presentinslagning:

Kalender

Pennor

Anteckning

Spel & lek

Lästillbehör

Hem & fritid

Kontor

Måla & pyssla

Presentinslagning

Kort, kuvert & brevpapper

Hållbarhet och certifieringar

På Akademibokhandeln pågår ett fortlöpande arbete för att de produkter vi säljer alltid ska vara säkra att använda. De ska hålla hög kvalitet och vara tillverkade på ett socialt hållbart sätt.

För att åstadkomma detta arbetar vi med produktutveckling, testning av produkter, omförhandling av avtal samt sociala revisioner hos producenter.

Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa och i största möjliga mån miljömärkta produkter som kan användas länge, gärna över generationer, för att på så sätt minska vårt klimatavtryck. De varor som vi säljer uppfyller EU:s direktiv om kemikalier och barnsäkerhet.

akademibokhandeln.se kan du klicka in dig på en varas artikelsida för att utläsa vilken certifiering varan har. Här finns även annan information, som t ex material och layout.

Läs gärna mer om vårt hållbarhetsarbete och hela vår hållbarhetsredovisning.

Miljömärkningar inom kategori "Övrigt sortiment"

Bra Miljöval

CE

Eco Cert

EU Ecolabel

Fairtrade

FSC

GOTS

Oeko-Tex

Svanen