Om du beställde i inloggat läge kan du följa din beställning på "Mina sidor".
Vare sig du är medlem eller inte får du alltid ett leveransmejl med spårningslänk via e-post när ditt paket skickas från oss.

Med hjälp av paketets försändelse-id kan du även spåra paketet direkt hos transportören:

• PostNord
    OBS! Om böckerna skickas med PostNord är de enbart spårbara från att de lämnat vårt lager och fram tills att de anländer vid PostNords sorteringsterminal. Tyvärr erbjuder inte PostNord spårbarhet hela vägen fram till brevlådan.
  • Schenker