Bas

En bok per månad för 79 kr per månad.

Du får en ny bokkredit varje månad som gäller för valfri bok i Bokus Play-sortimentet.

Du kan kan fritt provlyssna och provläsa alla böcker i 30 minuter innan du bestämmer dig för vilken bok du vill fortsätta med.

En bokkredit gäller i 12 månader och du kan spara upp till 12 bokkrediter på ditt konto.

Premium

Obegränsad lyssning och läsning för 149 kr per månad.

Du kan lyssna när du vill och hur många gånger du vill.

Familj

Obegränsad lyssning och läsning för 229 kr per månad.

Du kan lyssna när du vill och hur många gånger du vill.
Tre samtidiga användare.

Vad innebär tre samtidiga användare?
Tre samtidiga användare innebär att tre personer samtidigt kan lyssna eller läsa på kontot. Som extra användare delar du samma inloggning som den som betalar för abonnemanget.

Måste alla bo på samma adress?

Det finns inget krav på att användarna behöver bo på samma adress.

Vad händer om fler än tre lyssnar samtidigt?

Lyssnar fler än tre personer samtidigt får den senast påbörjade användaren en fråga om att ta över lyssningen från den tidigast påbörjade användaren. Accepterar den senaste användaren detta, stängs strömmen av för den första användaren.

Går det att skapa olika profiler för familjemedlemmar?

Vi har ännu inte stöd för olika profiler i familjeabonnemanget.

Hur kan jag se vilket abonnemang jag har valt?

För att se vilket abonnemang du har logga in på "Mina sidor" på Bokus och klicka på Bokus Play i menyn till vänster.

Läs mer om hur du tecknar ett abonnemang på Bokus Play
Läs mer om hur du växlar mellan abonnemangen