Om du har problem med Bokus Play-appen i din Android kan du börja med att felsöka och åtgärda själv.

Sleeping Apps
Gör så här:

Gå till Inställningar > Enhetsvård > Batteri> Inställningar (3 punkter högst upp i högra hörnet) > Appar i viloläge > Om Bokus Play ligger här ta bort den från listan.

Avstängda behörigheter
Gör så här:

Gå till Inställningar > Appar > Bokus Play > Behörighet > Tillåt allt där.

Tillåt bakgrundsaktivitet
Gör så här:

Gå till Inställningar > Enhetsvård > Batteri > Batterianvändning > Bokus Play > Tillåt bakgrundsaktivitet (ska vara påslagen).

Tillåt användning av bakgrundsdata
Gör så här:

Gå till Inställningar > Anslutningar > Dataanvändning > Bokus Play > Tillåt användning av bakgrundsdata (ska vara påslagen).

Appen Samsung Switch
Gör så här:

Avinstallera appen ”Samsung Switch”  om den är installerad på enheten.

Kontakta vår kundservice via kontaktformulär nedan om inget av detta hjälper.
Tänk på att beskriva ärendet så tydligt som möjligt för snabbare hantering.

Läs mer om Akademibokhandeln och Bokus Play.