Vi gör alltid vårt bästa för att leverera i tid, men ibland kan oförutsedda händelser ställa till det. Vi kan därför inte garantera leverans till en viss dag, utan reserverar oss för eventuella förseningar.


Försening


Om en vara blir försenad får du alltid ett meddelande från oss. Har du beställt flera varor skickar vi dem som har kommit in i tid, och självklart är den extra leveransen fraktfri. Önskar du avboka din försenade vara? Läs mer om hur du gör när du avbokar.


Slutsåld


Om en vara är helt slutsåld och inte går att få tag på vare sig hos oss eller hos leverantör, meddelar vi dig per e-post.Tänk på att...


...om du har beställt flera varor med olika leveranstider skickas din beställning när samtliga har inkommit till vårt lager. Det är alltså den vara med längst hanteringstid som styr din beställning, och det är först när en vara är försenad som vi delar upp din leverans.
Detsamma gäller om du har lagt en förhandsbokning på en ännu inte utgiven vara tillsammans med andra varor i samma beställning. Den förbokade varans utgivningsdatum styr då hela leveransen.


Tillbaka till Akademibokhandeln