Gör så här för att köpa digitalt presentkort på akademibokhandeln.se:

1. Klicka dig via ”Presentkort” längst ned på sidan eller direkt till sidan

2. Välj e-post eller SMS

3. Välj antal. Det går att skicka flera presentkort till samma mottagare på detta sätt. Vill du skicka presentkort till flera olika mottagare blir det separata köp, ett per mottagare

4. Välj belopp

5. Välj tid för utskick om du vill lägga det framåt i tiden

6. Ange mottagarens e-postadress eller mobilnummer

7. Ange din e-postadress

8. Skriv in en personlig hälsning om du så önskar

9. Klicka dig därefter vidare via "Till betalning"

Vid köp av presentkort hanteras betalningen av Klarna. När du är i kassan framgår under ”Betalningssätt” vilka betalsätt som är aktuella för dig. Det är Klarna som väljer vilka som visas för dig. Läs mer om Klarnas betalningssätt i vår kassa, eller kontakta Klarnas kundservice.

Slutför köp. När köpet är genomfört får du följande besked:

Kvittens skickas till den e-postadress du har angivit som köpare:

För att få ett kvitto på själva betalningen loggar du in i din Klarna-app eller på "Mina sidor" på Klarnas hemsida. Behöver du hjälp kontakta Klarnas kundservice.

Har presentkortet inte kommit fram eller har det blivit något fel i mottagaradressen, gör så här:

1. Kontakta vår kundservice genom att använda vårt kontaktformulär nedan.

2. Fyll i så mycket uppgifter som möjligt för snabbare hantering.

3. Beskriv vad ditt ärende gäller.