Giltighetstid

Giltighetstiden för Akademibokhandelns presentkort i alla format är 2 år från inköpsdatum. De finns i valfritt belopp från 50 kr upp till 5000 kr. Presentkorten finns att köpa i butik eller i digital form online. I digital form kan man välja mellan e-post och SMS. Till beställning av digitala presentkort.

Saldo

Gör så här för att få fram presentkortets saldo online:

1. Klicka in dig direkt på sidan för presentkort eller gå via länken "Presentkort" längst ned i sidfoten

2. Skrolla ner på sidan tills du kommer till ”Se saldo på befintligt presentkort”

3. Skriv in det 16-siffriga presentkortsnumret eller – om du har fått ett presentkort via SMS – mobilnummer

4. Klicka i rutan ”Jag är inte en robot” och därefter ”Hämta saldo”

Är det något du tycker inte stämmer? Kontakta kundservice via kontaktformulär nedan.
För snabbare hantering ange så tydliga och så många uppgifter som möjligt.