Giltighetstiden för Akademibokhandelns presentkort i alla format är 2 år från inköpsdatum. De finns i valfritt belopp från 50 kr upp till 5000 kr.

Presentkorten finns att köpa i butik eller i digital form online. I digital form kan man välja mellan e-post och SMS. Till beställning av digitala presentkort.

Saldo presentkort
Presentkortets saldo går att söka fram online.

Gör så här:

• Skrolla ner på sidan tills du kommer till ”Se saldo på befintligt presentkort”.
  • Skriv in det 16-siffriga presentkortsnumret eller – om du har fått ett presentkort via SMS – mobilnummer.
  • Klicka i rutan ”Jag är inte en robot” och därefter ”Hämta saldo”:

Är det något du tycker inte stämmer? Kontakta kundservice via kontaktformulär nedan.
För snabbare hantering ange så tydliga och så många uppgifter som möjligt.