Vid köp av varor samt digitala presentkort online sker betalning alltid via Klarna.

För att hitta och administrera dina betalningar loggar du in på ”Mina sidor” hos Klarna eller i din Klarna-app.

Läs gärna mer om de olika betalningsalternativen hos Klarna.
Läs gärna mer om Klarnas villkor.

Klarnas app
För att administrera dina betalningar i Klarnas app behöver du Bank-ID.
Kontakta din bank för att få hjälp med att ladda ner och installera Bank-ID.

Bekräfta köp
Du behöver ett Bank-ID när du handlar hos oss för att bekräfta köpet.
Det ligger som default, dvs som ett förinställt värde, och finns där för att minimera risken för bedrägerier.

För hjälp med att ställa in en annan identifiering än Bank-ID för att bekräfta ditt köp ring Klarna på 08-120 120 10.

Kontakta Klarna!
Du kan chatta med Klarna, via deras kundservicesida.
Du kan ringa Klarna på 08-120 120 10.