Vid köp av varor i vår e-handel och vid köp av digitala presentkort på vår hemsida sker betalning alltid via KlarnaGuiden nedan gäller köp av varor i vår e-handel. För att läsa mer om köp av digitalt presentkort klicka dig hit.

Betalningsalternativ i kassan:

När du är nöjd med varorna i din varukorg är det dags att slutföra köpet i kassan. Klicka på ”Gå till kassan” längst ned i varukorgen.

1. I första steget loggar du in som medlem om du inte redan gjort det.

2. Registrera eventuell rabattkod och/eller presentkort.
    Läs mer om betalning med presentkort.

3. Klicka dig vidare genom att "Gå vidare till betalning".

4. Vilka betalningssätt som är aktuella för dig hittar du under "Betalningssätt". Det är Klarna som väljer vilka som visas för dig. Läs mer om betalningssätt hos Klarna eller kontakta deras kundservice om du har frågor.

5. Observera att det finns två sätt att betala med kort via Klarna.
    Om du väljer "Klarna" och sedan kortbetalning tillåter du att kortuppgifterna sparas hos Klarna för framtida köp.
    Om du väljer "Betala med kort" går betalningen också via Klarna, men kortuppgifterna sparas inte. Du godkänner att uppgifterna används endast för detta specifika köp.

6. Slutför köpet genom att klicka på ”Gå till betalning”.

7. Genom att klicka på "Gå till betalning" godkänner du Klarnas Användarvillkor och bekräftar att du har läst Klarnas Dataskyddsinformation och Cookiepolicy.
    Du godkänner även Köpvillkoren för Bokhandelsgruppen i Sverige AB

Bekräfta köp:

Du behöver ett Bank-ID när du handlar hos oss för att bekräfta köpet. Det ligger som default, dvs som ett förinställt värde, och finns där för att minimera risken för bedrägerier. För hjälp med att ställa in en annan identifiering än Bank-ID för att bekräfta ditt köp ring Klarna på 08-120 120 10. Mer information om fakturabetalning, kortbetalning eller swishbetalning via Klarna.

Kontakta Klarna:

Du kan chatta med Klarna, via deras kundservice.Du kan ringa Klarna på 08-120 120 10.