När du köper varor samt presentkort på akademibokhandeln.se betalar du alltid via KlarnaEtt av Klarnas betalningsalternativ är kortbetalning

Du kan välja att spara kortuppgifterna på ditt konto hos Klarna för framtida köp, eller att använda dina kortuppgifter för endast det aktuella köpet. Då sparas inte dina kortuppgifter.

• Om du väljer betalningssätt "Klarna" i kassan och därefter kortbetalning, kan du i nästa steg avgöra om du vill spara eller inte spara kortuppgifter hos Klarna. Detta görs genom att klicka i eller klicka ur rutan "Kom ihåg mitt kortnummer"

• Om du väljer betalningssätt "Betala med kort" i kassan, innebär det automatiskt att dina kortuppgifter inte sparas.

Läs gärna mer om Klarnas betalningsalternativ i vår kassa.

Kontakta Klarna:

Du kan chatta med Klarna, via deras kundservice. Du kan ringa Klarna på 08-120 120 10.