Om du har blivit medlem i butik och vill kunna ta del av medlemsfördelar även på akademibokhandeln.se, behöver du skapa ett onlinekonto och aktivera "Mina sidor".
Det gör du genom att fylla i uppgifter på denna sida.

Fördelar med att handla i inloggat läge:

• Du får tillgång till de vänpriser och vänerbjudanden vi just då har online.

• Dina registrerade köp utgör grunden för framtida erbjudanden.

• Du kan följa din beställning på "Mina sidor".

• Du får gratis frakt om du handlar för mer än den rådande beloppsgränsen samt är inloggad på ditt konto vid köptillfället.

• Dina kontaktuppgifter är förifyllda vilket gör att köpet går snabbare.

Läs mer om hur du lägger en beställning online.