• Årets stora bokrea startar tisdag 21 februari och pågår till onsdag 15 mars, så långt lagret räcker.
  • Du kan göra förbokningar på vår hemsida för leverans från e-handeln från och med torsdag 2 februari, någon gång mitt på dagen.
  • Bokreakatalogen i digitalt format läggs ut i samband med att förbokningen blir tillgänglig
  • Du förbokar genom att välja bok och klicka på knappen "Förboka". Ett fåtal böcker i reakatalogen kan inte förbokas, de saknar knappen "Förboka", och kan i stället köpas till ett bra pris från och med 21 februari när bokrean startar.
  • Förbokade reaböcker i e-handeln lämnar vårt lager tidigast den 20 februari
  • Om du har lagt reaböcker och ordinarie böcker i samma beställning skickas de samtidigt från vårt lager, det vill säga tidigast måndag 20 februari
  • Vill du att böcker med kortare leveranstid ska skickas snabbare lägg dem i en separat beställning
  • Bokreaböcker köpta på akademibokhandeln.se omfattas av ångerrätten men kan inte returneras i butik utan bara via post. Läs mer om ångerrätten

Läs om bokrean i butik