• Årets stora bokrea startar tisdag 20 februari och pågår till onsdag 13 mars, så långt lagret räcker.
  • Du kan göra förbokningar på vår hemsida för leverans från e-handeln från och med fredag 2 februari.
  • Du förbokar genom att välja bok och klicka på knappen "Förboka".
  • Ett fåtal böcker i reakatalogen kan inte förbokas, de saknar knappen "Förboka", och kan i stället köpas från och med 20 februari när bokrean startar.
    Det gäller specialerbjudanden vi har valt att ha med under bokrean, men även några reaböcker med reapris är av olika skäl undantagna från förbokning.
  • Böcker undantagna från förbokningen saknar knappen "Förboka" och blir möjliga att köpa från den 20 februari .
  • Förbokade reaböcker i e-handeln lämnar vårt lager tidigast den 19 februari
  • Om du har lagt reaböcker och ordinarie böcker i samma beställning skickas de samtidigt från vårt lager, det vill säga tidigast måndag 19 februari
  • Vill du att böcker med kortare leveranstid ska skickas snabbare lägg dem i en separat beställning
  • Bokreaböcker köpta på akademibokhandeln.se omfattas av ångerrätten men kan inte returneras i butik utan bara via post. Läs mer om ångerrätten

Läs om bokrean i butik